Logo noordoosttwente.nl
  • Alles

Bas Nijhuis signeert bestseller bij Quick'20

donderdag 7 december 21:00 uur

Scheidsrechter Bas Nijhuis heeft een bestseller te pakken met zijn boek 'Niet zeiken, voetballen!' Op donderdag 7 december is hij te gast bij Quick'20 in Oldenzaal, samen met auteur Eddy van der Ley.

Dan signeert hij vanaf 21.00 uur zijn spraakmakende boek bij de Oldenzaalse voetbalvereniging. Hij is samen met schrijver Eddy van der Ley van de partij in de kantine.

Het bezoek van het duo bestaat uit de verkoop van het boek, een signeersessie en een fotomoment. Bovendien voeren ze samen een korte show op met vermakelijke anekdotes. 'Niet zeiken, voetballen!' vliegt over de toonbank en had na twee weken, naast zeer positieve recensies, de status van bestseller te pakken, met een top 3-notering in de Bestseller Top 60. Inmiddels is het boek toe aan de vijfde druk.

In het boek doet een actieve topscheidsrechter voor het eerst een boekje open over de communicatie met spelers, trainers, toeschouwers, bestuursleden en assistenten. Het resultaat is een onthullend inkijkje in de wereld van de arbitrage.

Quick'20 is vereerd dat Nijhuis en Van der Ley naar Oldenzaal komen voor een signeersessie. Alle belangstellenden zijn welkom; ook niet-leden. Quick'20 maakt er tijdens deze clubavond een extra gezellige avond van met een dj en een andere bijzondere gast.


deel deze activiteit

Locatie

K.V.V. Quick'20
Oldenzaal
Primulastraat 15
7572as


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.