• Alles
 • (9)
  Evenement
 • (2)
  Theater
 • (2)
  Religie
 • (3)
  Evenement
 • (2)
  Cursus-Workshop

Cobblestone XL: JB Meijers

woensdag 16 mei 20:30 uur

Cobblestone heeft een goed seizoen achter de rug met regelmatig uitverkocht shows. Daarom brengt Cobblestone in de toekomst naast de normale concerten in het Racerhuis ook af en toe een XL-variant. De primeur is voor King's Rhythm Crew met JW Meijers.

Voor Cobblestone is de zaal van Semper Crescendo perfect voor grotere concerten. Er is ruimte genoeg en het podium is groter en hoger. Bovendien is het geluid er goed te regelen. Dingen die heel goed van pas komen tijdens het eerste Cobblestone XL-concert. King's Rhythm Crew featuring JB Meijers neemt namelijk een immense Hammondcombinatie mee.

Meijers kennen we van de Common Limmets. Maar niks Calm after The Storm voor Jan Bart Meijers, want de bedenker en tekstschrijver van deze Eurovisie Songfestivalhit en tevens de motor van The Common Linnets, gaat gezwind verder met zijn eigen projecten, nu Ilse Delange een rol heeft in de serie Nashville en ook nog zojuist een popalbum heeft afgeleverd.

De multi-instrumentalist heeft als vliegende keep in de band van Peter Maffay er net een toer door Duitsland opzitten. Nu heeft hij dus enkele dagen tijd om samen te werken met een van de beste hedendaagse Blues Bands van Nederland: The King Of The World. Of eigenlijk driekwart van King of the World, want gitarist Erwin Java heeft groep verlaten.

Het concert van Kings Rhythm Crew ft. JB Meijers is op woensdag 16 mei om 20.30 uur in het gebouw van Semper Crescendo aan de Wilhelminastraat 29b in Oldenzaal. Kaarten kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen en via www.cobblestone.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Semper Crescendo
Oldenzaal
Wilhelminastraat 29b
7571ce


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.