Logo noordoosttwente.nl


Foto: Franz Frieling
Foto: Franz Frieling

Zomerfeest: Gevarieerd programma zoo Nordhorn

NORDHORN - Het grote zomerfeest in de Nordhornse familiedierentuin vindt plaats op zaterdag 15 juli.

Van 18.00 tot 23.00 uur wordt rond de Vechtehof en het restaurant de MalleJan een gevarieerd programma geboden voor groot en klein. Zoals in de afgelopen jaren is de entree gratis vanaf 19.00 uur. Op het terrein bij De MalleJan heerst een 'biergartensfeer' met een cocktailbar en culinaire lekkernijen.

De hoofdact op het podium bij de Vechtehof is een muziekgroep. Eerder op de avond biedt een artiest een programma voor de kinderen. En ook voor de volwassenen zijn er verschillende acts op het podium te zien.

Op de aansluitende weide bij de Vechtehof is er voor de kleine en grote bezoeker ook veel te doen. Rond het jaarlijkse stokbroodbakken door de vereniging van vrienden zijn er veel acties en kraampjes. Bij meerdere kraampjes bieden standhouders een ruime keuze. Bij verschillende activiteiten kunnen kinderen zich de hele avond uitleven.

De horeca van de dierentuin verkoopt de hele avond hartige en zoete lekkernijen, terwijl dierentuinmedewerkers informatie verstrekken over hun spannende, pedagogische werk in de familiedierentuin en ook over de nieuwe dierentuinschool. Bij de korte, gratis rondleidingen kun je hun werk ook in de praktijk leren kennen.

reageer als eerste
Meer berichten