Logo noordoosttwente.nl


Michiel Geurtse, Farzana van Zuilekom, Tanya Guyken, Caroline Velers en Evert Kleijer vormen nu het bestuur van de Toneelvereniging.
Michiel Geurtse, Farzana van Zuilekom, Tanya Guyken, Caroline Velers en Evert Kleijer vormen nu het bestuur van de Toneelvereniging.

Nieuw seizoen, bestuur én regie voor Toneelvereniging Ootmarsum

De zomervakantie is voorbij en dat betekent voor Toneelvereniging Ootmarsum dat de spelers weer de planken op mogen. Niet alleen zal er een nieuw toneelstuk 'Het gespuis van de kluis' gerepeteerd worden, ook zijn er enkele wisselingen bij de vereniging zelf.

Ootmarsum - Zo hebben er in het bestuur enkele wisselingen plaatsgevonden. Odylia Schulte en Marcel Groot Rouwen hebben na jaren van noeste inzet en veel plezier het stokje overgedragen. De mensen die het nu met minstens zoveel energie gaan doen bij Toneelvereniging Ootmarsum zijn Tanja Guyken (voorzitter), Evert Kleijer (vice-voorzitter), Farzana van Zuilenkom (secretariaat), Caroline Velers (penningmeester) en Michiel Geurtse (algemeen lid).

Regie

Niet alleen is het bestuur vernieuwd, ook is de regie in nieuwe handen gevallen. Twee jaar lang heeft Sonja Oude Grotebevelsborg de regie bij toneelvereniging Ootmarsum met veel inzet uitgevoerd. Nu mag Michiel Geurtse dit jaar laten zien wat hij in huis heeft als nieuwe regisseur. Hij gaat zowel regisseren als spelen.
"Het is een mooie uitdaging om dit stuk als 'spelende' zo goed mogelijk neer te zetten. Ik ga er in elk geval vol enthousiasme en energie in. We gaan het samen als groep doen en ik weet zeker dat we in januari 2018 een geweldig mooi stuk op de planken zetten."
Farzana van Zuilekom zal Michiel assisteren bij de regie.

Open huis

Wat de vereniging altijd kan gebruiken, zijn nieuwe leden. Op donderdag 19 oktober is het open huis. Om 20.15 uur begint de repetitie in Ons Gebouw. Meer informatie is verkrijgbaar via e-mail tanja_guyken@hotmail.com of telefoon 06 10414781. "Bent u geïnteresseerd in toneel? Voor of achter het podium? Kom dan eens kijken of het iets voor u is," nodigen de toneelspelers uit.

Gespuis

Noteer maar vast in de agenda: 12,13, 19, 20 en 21 januari 2018 zal de toneelvereniging Ootmarsum Het gespuis van de Kluis uitvoeren. Een blijspel in drie bedrijven geschreven door Bernd Gombold. De verhaallijn: Douwe Stok vis heeft het maar zwaar in het verpleegtehuis. Hoofdverpleger en tiran George de Meijere maakt hem het leven maar wat moeilijk. Echter, Douwe laat zich niet zomaar op zijn nummer zetten. Samen met zijn kleindochter, haar vriend en de medebewoners, bezorgen zij het personeel veel grijze haren. Maar als dan ook nog zijn eigen kinderen het op zijn centen gemunt hebben…

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox