Logo noordoosttwente.nl

Voorstelling Aadje Piraatje in Kinderboekenweek

Aadje Piraatje komt op bezoek in Oldenzaal tijdens de Kinderboekenweek.
Aadje Piraatje komt op bezoek in Oldenzaal tijdens de Kinderboekenweek.

Ton Meijer speelt op zondag 8 oktober de Aadje Piraatje in stadstheater de Bond. Het is een meeleefvoorstelling waar de kinderen zelf onderdeel van zijn.

Oldenzaal - De voorstelling is gebaseerd op het boek Aadje Piraatje in Gevaar van Marjet Huiberts (tekst) en Sieb Posthuma (tekeningen). De kinderen gaan op reis met Aadje en alle andere piraten aan boord, op het piratenschip van zijn vader. Ze leren alle piraten kennen die met Aadje en zijn vader meevaren. Het eerste verhaal van Aadje gaat over zijn verjaardag en deze vieren we samen zingend. Andere verhalen blijven een spannende verrassing.
De kinderen zijn een levend onderdeel van de voorstelling. Niets hoeft, veel mag.

De voorstelling vindt plaats in het kader van de 63ste editie van de Kinderboekenweek, van 4 tot en met 15 oktober. Het thema van de Kinderboekenweek dit jaar, is griezelen, met als motto Gruwelijk eng! De voorstelling wordt in het kader van dit thema gehouden door stadstheater De Bond, Boekhandel Broekhuis en Bibliotheek Oldenzaal. In de Bibliotheek is er de hele maand oktober een tafel met uitgebreid aanbod boeken en dvd's om van te griezelen.

Meeleefvoorstelling Aadje Piraatje is te zien op zondag 8 oktober om 14.30 uur in de Bond. Kaarten kosten 5 euro en zijn te koop aan de kassa van De Bond of te reserveren via de website www.stadstheaterdebond.nl.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox