Logo noordoosttwente.nl


Marleen Bode, de uitvaartbegeleidster uit Oldenzaal, speelt twee keer de voorstelling 'Het Laatste Woord'.
Marleen Bode, de uitvaartbegeleidster uit Oldenzaal, speelt twee keer de voorstelling 'Het Laatste Woord'.

Bode speelt solovoorstelling Het Laatste Woord

De Oldenzaalse Marleen Bode staat binnenkort in het theater met de theatervoorstelling 'Het laatste Woord – over sterven, de dood en daarna'.

Oldenzaal - Sinds Marleen Bode zich kan heugen, is zij gefascineerd door de dood en het stervensproces. Ze heeft zich hierin verdiept door er veel over te lezen, maar ook door het bijwonen van workshops en lezingen over dit onderwerp. Ze volgde cursussen over stervensbegeleiding en rouw en werd vrijwilliger voor de Stichting Leendert Vriel in het hospice. Aan het einde van een bijzondere zoektocht heeft ze haar diploma behaald tot uitvaartbegeleider en heeft ze daarin inmiddels haar eigen bedrijf; Marleen Bode persoonlijke ceremonie.

In de solovoorstelling 'Het Laatste Woord – over sterven, de dood en daarna' deelt Marleen ervaringen en haar kijk op de dood op een heldere, soms confronterende, maar ook humoristische wijze. Haar wens is om met deze voorstelling licht te werpen op de duistere kant van de dood.

Voorstellingen

De eerste voorstelling is op vrijdag 27 oktober om 20.30 uur theaterzaal Concordia aan de Oude Markt in Enschede. Kaarten kosten 12,50 euro via www.concordia.nl.
De tweede voorstelling is op vrijdag 15 december om 20.00 uur theater KamaK, Esrein 15 in Hengelo. Kaarten kosten 10 euro via www.kamak.nl.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox