Logo noordoosttwente.nl


Het bestuur presenteerde zich tijdens de openingsavond. Foto: Leonie Vaarhorst
Het bestuur presenteerde zich tijdens de openingsavond. Foto: Leonie Vaarhorst (Foto: Leonie Vaarhorst)

LTO van drie afdelingen teruggebracht naar één

Het nieuwe fusiebestuur van LTO Noord afdeling Tubbergen, Dinkelland-Oldenzaal & Losser is gepresenteerd. Van drie afdelingen naar één.

NOTwente - Tijdens de openingsavond, die werd gehouden op de 'nieuwe' locatie van Loonbedrijf Nijmeijer Kuipers in Nutter, werden de nieuwe bestuursleden officieel voorgesteld aan de leden, sponsoren en andere genodigden.
Tijdens deze avond werd nog even kort uit de doeken gedaan waarom er voor gekozen is om te gaan fuseren.

'Samenbundeling van krachten' en 'De contacten met gemeenten en diverse partijen te versterken' waren de hoofdredenen om de reeds bestaande samenwerking om te zetten naar een krachtige 'Boeren'-organisatie in Noordoost- Twente.
De oud-bestuursleden zullen zichtbaar en betrokken blijven en gaan in werkgroepen functioneren.

B. Haarman, voorzitter van de regio Oost, vertelde over het powervrouwen team en de drive van de vrouwelijke voorzitters van de 'oude' afdeling. Hij wenste Nicole Scholten Linde – Deterink dan ook veel succes in haar nieuwe functie als voorzitter van deze grote afdeling met 668 agrarische leden.

Het formele gedeelte van deze avond werd afgesloten door Paul Wiefferink die als proatpoal Paul al snel de lachers op zijn hand had.
Er kon ook een kijkje genomen worden op het loonbedrijf van Nijmeijer Kuipers.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox