Logo noordoosttwente.nl


Op de route klinkt de oal'n roop van de Mirrewinterhoornbloazers Ol'nzel.
Op de route klinkt de oal'n roop van de Mirrewinterhoornbloazers Ol'nzel.

Midwinterhoornwandeltocht met een verhaal

De Midwinterhoornwandeltocht met een Verhaal op zondag 3 december leidt wandelaars langs de mooiste plekjes van Oldenzaal terwijl onderweg de klanken van de midwinterhoorn te horen zijn.

Oldenzaal - Bovendien vertellen banners met gravures van de onlangs overleden Jan Schoenaker het verhaal van de midwinterhoorn.

De wandeling wordt gehouden op de eerste adventszondag, zondag 3 december, vanaf 10.30 uur. De wandeltocht wordt gehouden door de St. Mirrewinterhoornbloazers Ol'nzel en de natuurwandelaars van de VVV. De start is nabij de fietstunnel bij het NS-station waar wandelboekjes met wetenswaardigheden over de routes worden verkocht. Onderweg is veel te zien en voor een hapje en een drankje zal gezorgd worden.

Volwassenen betalen 3 euro en dat is inclusief een informatieboekje, een consumptie en iets lekkers. Voor kinderen is dat 2 euro inclusief consumptie en iets lekkers, maar zonder boekje. Belangstellenden die elders inhaken en toch iets willen drinken, betalen 2,50 euro.

Aan het eind van de tocht, bij tennisvereniging Ready in de Engelse Tuin, kan iedereen terecht voor koffie, thee, limonade, chocolademelk, glühwein en soep.

Bij de start worden folders uitgedeeld met informatie over de St. Mirrewinterhoornbloazers Ol'nzel en een wenskaart voor de Zonnewende (joelfeest) op donderdag 21 december.

Meer berichten
Shopbox