Logo noordoosttwente.nl


Alle Berner Sennen verzamelen op het Hulsbeek

Oldenzaal - Het wordt een drukte van belang op het Hulsbeek op zondag 3 december, want dan gaat om 11.00 uur de Twentse Berner Sennenwandeling van start.

Er is speciaal voor het evenement een route uitgezet. De start is bij café restaurant Siemerink aan de Reininksweg 3 in Oldenzaal.

Voor jonge Berners en voor Berners die fysiek niet (meer) zo sterk zijn is er een korte wandeling uitgezet. De overige Berners kunnen deelnemen aan de lange wandeling van 7,5 kilometer. Om 11.00 uur vertrekken alle Berners gelijktijdig vanuit Siemerink, maar onderweg zal de groep zich in tweeën splitsen. Na afloop van de wandeling komen de deelnemers weer bij elkaar bij Siemerink. Hier krijgt iedereen de gelegenheid om (op eigen kosten) iets te eten en te drinken en natuurlijk is er voor alle Berners vers drinkwater beschikbaar.

Rasvereniging NBSV(Vereniging De Berner Sennen Hond) is aanwezig voor informatieverstrekking over de Berner Sennen en over de taken en activiteiten van de vereniging. Ook dierenarts Van Zuijlen is weer van de partij en zal een lezing verzorgen over een specifiek gezondheidsaspect van de Berner Sennen. Ook zijn dit jaar een dierenfysiotherapeut en een trimster aanwezig.

Uiteraard is er gedurende de gehele dag ruim voldoende gelegenheid om samen met andere Bernereigenaren ervaringen en belevenissen uit te wisselen. Traditiegetrouw zal ook de verloting niet ontbreken.

Aan deelname aan de wandeling én het aanvullende programma zijn géén kosten verbonden. Wel is er, voor iedereen die de organisatie een tegemoetkoming in de onkosten wil geven, een giftenbox voor vrijwillige bijdragen beschikbaar.
Aanmelden (verplicht) via 06 45444795 of twentsebernersennenwandeling@gmail.com.

Meer berichten
Shopbox