Logo noordoosttwente.nl


Nu al reserveren voor winterwandeling Proef & Beleef de Winter

Noteer maar alvast in de agenda: op zondag 17 december start vanuit Denekamp de Winterwandeling.

Denekamp – Winterwandeling Beleef & Proef de Winter start bij de VVV bij Wonderryck. Daar krijgen de deelnemers eerst koffie of thee in de brasserie met iets lekkers van La Bomba. De route brengt de deelnemers over het Nije Wek richting het Almelo-Nordhornkanaal en weer het bos in richting de Kasteellaan. Bij de boerderij van Koekkoek-Nijhof mogen de deelnemers de stallen bekijken. Daarna gaat de route over de landerijen van de boerderij om uit te komen op een bruggetje over de Dinkel. Dit pas is normaal gesproken niet opengesteld voor bezoekers. De tocht gaat vervolgens naar het arboretum van landgoed Singraven waar de wandelaars een hapje ontvangen bij restaurant de Watermolen.
Vervolgens moeten de deelnemers kiezen: nemen ze de route van 8 kilometer via de Molendijk richting het Nicolaasplein in het centrum van het dorp of nemen ze de route van 15 kilometer die een extra lus over Beuningen kent? Voor beide is het eindpunt de kerstmarkt in het centrum van Denekamp. Daar wordt elk uur een kerstverhaal uitgebeeld in de grote kerststal.

Aanmelden

De Winterwandeling Beleef & Proef de Winter is op zondag 17 december. Meedoen kost 6,50 euro. Starten kan tussen 11.00 en 12.30 uur bij de VVV in Wonderryck aan de Oldenzaalsestraat 39 in Denekamp. Reserveren is noodzakelijk en kan via info@vvvdenekamp.nl of 0541 355752.

Meer berichten
Shopbox