Logo noordoosttwente.nl


Alle kinderen mochten Sinterklaas een handje geven en ze kregen allemaal een cadeautje op de Sinterklaasmiddag van de Partypieten.
Alle kinderen mochten Sinterklaas een handje geven en ze kregen allemaal een cadeautje op de Sinterklaasmiddag van de Partypieten.

Allemaal een cadeautje van de Partypieten

Zo'n honderd kinderen hebben een fantastisch Sinterklaasfeest meegemaakt in Klein Afrika in Oldenzaal. Het zijn kinderen wiens families het niet breed hebben en vluchtelingen. Sinterklaas genoot van de blije gezichtjes.

Oldenzaal - Het is de tweede keer dat de Partypieten de Sinterklaasmiddag hielden en daarbij kregen ze medewerking van Impuls armoedecoördinatie en de stichting Pallet en Buurtinitiatief.
Onder leiding van Sven Lulofs en Joop Walkot en met behulp van veel vrijwilligers beleefden de kinderen een echt Sinterklaasfeest.

Er werd volop geknutseld, er was een springkussen, de kinderen kregen popcorn en ranja. Clown Henkie maakte voor iedereen een ballonnendier. Alle kinderen mochten Sinterklaas een hand schudden en allemaal kregen ze een cadeau. Als afsluiter waren er kinderpannenkoeken en een ijsje. De kinderen mochten een ouder meenemen. Het resultaat was een gezellige, drukke middag.

"Ik ben heel blij dat ik hier weer aanwezig mocht zijn," aldus Sinterklaas. "We hebben honderd kinderen een geweldige middag bezorgd. Het was spannend voor de vluchtelingenkinderen; voor velen was het de eerste keer dat ze mij ontmoetten."

De Partypieten willen met hun Sinterklaasmiddag alle kinderen een leuke Sinterklaastijd aanbieden en dat is gelukt, gezien de blije gezichten van de kinderen.

Meer berichten
Shopbox