Logo noordoosttwente.nl


In de Hoffelijke serie krijgt Jenn Vocals gezelschap van cabaretier Jeffrey Kleine Koerkamp en zangeres Laura de Bruijn.
In de Hoffelijke serie krijgt Jenn Vocals gezelschap van cabaretier Jeffrey Kleine Koerkamp en zangeres Laura de Bruijn.

Finaliste Laura de Bruijn te gast in de Hoffelijke Serie

Voor Laura de Bruijn, de winnares van de publieksprijs van de Christenhusz Theaterprijs, krijgt de spannende finale een leuk vervolg in de vorm van de Hoffelijke Serie.

Oldenzaal - De Hoffelijke serie is een serie van vijf voorstellingen per seizoen in cultuurhuis de Hof in Oldenzaal.

Muziektheaterbureau Mélange biedt daarmee een podium aan jong talent uit Twente en Salland. Daar passen de finalisten van de Christenhusz Theaterprijs natuurlijk prima bij.
De jonge artiesten treden afwisselend op met talenten die reeds een min of meer professionele status hebben bereikt.

De eerste voorstelling in de serie is op vrijdag 8 december om 20.00 uur in de Hof.

Laura de Bruijn uit Oldenzaal treedt op. Zij is de winnares van de publieksprijs van de Christenhusz Theaterprijs. Ze komt samen met haar vaste begeleider gitarist Leo Mulder. Ook op het podium: cabaretier Jeffrey Kleine Koerkamp uit Lettele en het seventiestrio Jenn Vocals uit Amsterdam.

"Door de mix van kleinkunst, blues, pop en muziek uit de jaren '70 belooft het een avond te worden met een afwisselend karakter en natuurlijk jong talent," aldus Mélange.

Kaarten voor het concert in cultuurhuis de Hof aan de Ganzenmarkt 9 kosten 12,50 euro en zijn te koop bij boekhandel Broekhuis in In de Vijfhoek, aan de zaal en via de website

www.melange.nu

Meer berichten
Shopbox