Logo noordoosttwente.nl


Bram van der Vlugt is op 7 januari te zien in de Bond in het toneelstuk Mooi Weer.
Bram van der Vlugt is op 7 januari te zien in de Bond in het toneelstuk Mooi Weer.

Van der Vlugt speel tin de Bond in zijn eigen favoriete toneelstuk

Op zijn 83e komt een wens van Bram van der Vlugt uit: spelen in de tragikomedie Mooi weer vandaag van David Storey. De voorstelling is op zondag 7 januari te zien in stadstheater de Bond.

Oldenzaal - Bram van der Vlugt is een groot liefhebber van de tragikomedie Mooi weer vandaag van David Storey. Zijn wens dit stuk op het toneel te brengen komt uit. Samen met Nettie Blanken, Bart Klever, Malou Gorter en Marco Koot speelt hij dit toneelstuk in Stadstheater De Bond in Oldenzaal.

Mooi weer vandaag begint met alledaags gebabbel in het park tussen twee mannen, Max en Arnold. Zij praten vooral over het weer. Maar hun gesprek stokt voortdurend. Al snel blijkt dat hier meer aan de hand is. Als Max en Arnold de vrouwelijke patiënten Greta en Cathrien ontmoeten, wordt duidelijk waar deze mensen zich bevinden: op het terras van een psychiatrische kliniek. Maar zijn ze hier vrijwillig?

De voorstelling is te zien op zondag 7 januari om 14.30 uur in stadstheater de Bond in Oldenzaal. Kaarten kosten 21 euro.

www.stadstheaterdebond.nl


 

Meer berichten
Shopbox