Een van de korte cursussen van Kaliber is de cursus blokfluit. Er zijn twee groepslessen.
Een van de korte cursussen van Kaliber is de cursus blokfluit. Er zijn twee groepslessen.

Kaliber start korte cursussen

Kaliber Kunstenschool start in de vierde week van januari met nieuwe korte cursussen. Er is keuze uit muziek, dans, theater en beeldende kunst. De lessen vinden plaats op diverse locaties in Oldenzaal.

Oldenzaal – De cursus Peuterdans is bedoeld voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. "Want veel peuters doen niets liever dan de hele dag lekker swingen op mu¬ziek in huis. Herkenbaar? Dan is de cursus peuterdans echt iets voor hem of haar," aldus Kaliber. Deze cursus start op 24 januari aan de Sparstraat 152.

De cursus Kinderkoor: Kids Pop is voor jeugd van 6 tot 12 jaar. Er wordt volop samen gezongen met andere kinderen. Ze zingen diverse popliedjes, bekend van radio en tv. Deze cursus bestaat uit twintig lessen en start op 23 januari.

De groepsles blokfluit is er voor kinderen van 6 tot 12 jaar. "Blokfluit is een veelzijdig instrument. Het is niet alleen geschikt om noten op te leren lezen, je kunt er ook ontzettend veel stijlen en verschillende geluiden mee maken. Speel bekende liedjes van de radio, of ga de klassieke of barok kant op. Lijkt het jou leuk om dit instrument te leren spelen? Dan kun je starten met een groepsles vanaf 26 januari aan de Sparstraat 152 of 22 januari op de Bongerd in Oldenzaal."

De korte cursussen bestaan uit tien of vijftien lessen en bieden een goede mogelijkheid om te kijken of je hiermee verder wilt. Ook zijn er korte cursussen waarbij heel gericht wordt gewerkt naar een einddoel, zoals een kunstwerk of het uitvoeren van een optreden. Voor alle korte cursussen geldt dat de eerste les een vrijblijvende inlooples is.

Een overzicht is te vinden op kaliberkunstenschool.nl/korte-cursus.

Meer berichten