Logo noordoosttwente.nl


The Daughter is een alom geprezen film die op 10 januari te zien is in Filmhuis Denekamp.
The Daughter is een alom geprezen film die op 10 januari te zien is in Filmhuis Denekamp. (Foto: Melisa Verheijen)

Speelfilm én documentaire in Filmhuis Denekamp

In Filmhuis Denekamp is op woensdag 10 januari de film The Daughter te zien en op donderdag 11 januari de documentaire 'Het mysterie van de melkrobots'.

Denekamp – Speelfilm The Daughter is op woensdag 10 januari om 20.00 uur te zien in het kulturhus. De entree is 7,50 euro.
Als Christian na lange tijd zijn ouderlijk huis op het Australische platteland weer binnenstapt, is het weerzien behoorlijk stroef. Als hij zijn oude schoolvriend Oliver tegenkomt, ontdekt Christian dat zijn besmette familiegeschiedenis verbonden is met het ogenschijnlijk zo gelukkige gezinsleven van Oliver. Zijn drang om alle leugenachtigheid uit te bannen, drijft hem tot een actie waarvan hij de gevolgen niet overziet.
Dit dilemma afkomstig uit Henrik Ibsens theaterstuk 'De Wilde Eend' stond model voor dit familiedrama, dat deze filosofische vraag op een verrassend intieme manier uitwerkt.

Melkrobots

Op donderdag 11 januari is de documentaire 'Het mysterie van de melkrobots' te zien. De documentaire draait om 20.00 uur en de entree is 7,50 euro.
Het is een documentaire over de kwetsbaarheid van een moderne boer. Zijn koeien geven niet genoeg melk meer en hij bindt de strijd aan met een multinational die hem melkrobots heeft geleverd.Een strijd die leidt tot confrontaties: met zichzelf, zijn directe omgeving en met onbeheersbare krachten op zijn erf.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox