Logo noordoosttwente.nl


Fay Lovsky en Arthur Ebeling zorgen voor een aha-Erlebnis van jazz, country en blues in de Oldenzaalse Cobblestone.
Fay Lovsky en Arthur Ebeling zorgen voor een aha-Erlebnis van jazz, country en blues in de Oldenzaalse Cobblestone.

Muzikaal weerzien met Fay & Arthur in Cobblestone

Cobblestone heeft woensdag 10 januari een concert van Fay Lovsky en Arthur Ebeling gepland. Voor beiden een hernieuwde kennismaking met Oldenzaal, want in de jaren tachtig traden beiden met hun eigen bands (the Magnificent Seven en Jump! Dickie Jump!) ook al in Oldenzaal op.

Oldenzaal – Toen deden de muzikanten dat op het Kerryfestival, nu staan ze samen op het Cobblestonepodium in het JW Racerhuis.
Gewapend met zingende zaag, theremin, toetsen en gitaar zal Fay Lovsky haar brede repertoire laten horen. Ze deelt het podium met de koning van de Gretschgitaar Arthur Ebeling die zich de afgelopen jaren bewoog tussen artiesten als Bennie Jolink, Huub van der Lubbe, Rosa King, Sail Joia, Henny Vrienten en Bram Vermeulen.

Op deze avond wordt het een Aha-Erlebnis van jazz en country en bluesstandards. Er zal ook een flink beroep gedaan worden op de spelonken van de herinnering. "Zo van: inderdaad die bestaat ook nog. Het wordt in elk geval een totaal andere avond dan wat je van ons gewend bent," aldus de Cobblestoners.

Voor dit concert is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar omdat er veel zitplaatsen worden gecreëerd.

Het concert is te bezoeken op woensdag 10 januari om 20.30 uur in het JW Racerhuis in Oldenzaal. Kaarten kosten 10 euro en zijn te koop bij de voorverkoopadressen en via www.cobblestone.nl.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox