Logo noordoosttwente.nl


Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF, houdt team d'Inges allerlei activiteiten, waaronder twee yogalessen.
Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF, houdt team d'Inges allerlei activiteiten, waaronder twee yogalessen.

Ootmarsumse team d'Inges gaat yogalessen verzorgen

Team d'Inges gaat twee inspirerende yogalessen verzorgen om daarmee geld in te zamelen voor hun missie, de Alpe d'HuZes.

Ootmarsum - Op zondagen 28 januari en 4 februari (wereldkankerdag) wordt door de yogadocenten Dianne Beuvink (Ootmarsum) en Renate Boerkamp (Oldenzaal) yoga gegeven. De yogalessen vinden plaats in de Kapelhof, de nieuwe yogastudio van Dianne Beuvink aan de Kapelstraat 2 in hartje Ootmarsum (achter de voormalige Rabobank). De kosten voor de deelnemers zijn 10 euro. Dit geld komt volledig ten goede aan het KWF kankerbestrijding. De yogalessen zijn voor iedereen toegankelijk. Ook zonder eerdere ervaring met yoga kunnen deelnemers beleven en ervaren wat yoga voor hun lijf en geest kan betekenen.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden per mail via het e-mailadres eric.boerkamp@hetnet.nl of telefonisch via 0541 294218. Afhankelijk van het aantal opgegeven deelnemers wordt de indeling van de lessen gemaakt. De lessen zullen ongeveer 60 minuten duren met een maximum van vijftien deelnemers per les. Deelnemers ontvangen per email, in de week voorafgaand aan de lessen, meer informatie over de lessen.

Alpe d'HuZes

In de nazomer van 2016 werd bij de Ootmarsumse Inge Willeijns-Snoeijink de diagnose kanker gesteld. Dankzij medische hulp van artsen en de wilskracht van Inge is de ziekte nu onder controle. Inge en haar man Peter willen verder strijden voor nog meer overwinningen. Samen met een aantal goede vrienden en buren gaan ze de sportieve uitdaging aan om de Alpe d'Huez te beklimmen. Op 6 en 7 juni nemen zij deel aan het evenement Alpe d'HuZes. De dames lopen de berg op en de mannen gaan fietsend deze uitdaging aan.
Het team d'Inges houdt het komende half jaar diverse activiteiten. Ze willen geld inzamelen om de kansen op genezing voor iedereen die getroffen wordt door deze ziekte te vergroten. Voor Inge, Peter, Rene, Mariël, Hans, Margot, Wim en Danielle is opgeven geen optie.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox