De opbrengst van de kerstfair van Columbus Junior is overhandigd aan paardenmanege De Boerskotten.
De opbrengst van de kerstfair van Columbus Junior is overhandigd aan paardenmanege De Boerskotten.

Columbus Junior schenkt manege Boerskotten een welkom cadeau

Manege Boerskotten kan paard Poppy voorzien van een nieuw zadel dankzij de inzet van Columbus Junior.

Oldenzaal - Op de laatste woensdag voor de kerstvakantie hielden de medewerkers van Columbus Junior hun jaarlijkse kerstfair voor het goede doel. Dit jaar zochten zij een doel bij hen in de buurt. De gedachte om tijdens kerst iets voor je naasten of medemens te doen, gaf hun de inspiratie om manege De Boerskotten aan de Boerskottenaan 35 te Oldenzaal een hart onder de riem te steken, waar zij regelmatig met de peuters een bezoekje brengen. De manege zorgt er met de paarden voor dat gehandicapten van hun dagbesteding kunnen genieten en belangstellenden kunnen paardrijden.

Met hulp van de oudercommissie, vrijwilligers en heel veel collega's werden tenten opgezet, een levende kerststal ingericht met kinderen en collega's, wafels en knijpertjes gebakken, chocomelk geschonken en een rommelmarkt ingericht met de naam 'Alles in de tent voor 50 cent'. De kerstfair vond plaats onder begeleiding van live muziek en midwinterhoornblazers. Dit alles heeft geresulteerd in de opbrengst van 200 euro waar de medewerkers ontzettend blij mee zijn.

Donderdag was zover en mochten de kinderen van Columbus Junior van de vestigingen in Zuid-Berghuizen de cheque overhandigen aan Wim Reef, voorzitter van de stichting paardenmanege De Boerskottten. Van dit geld wordt een nieuw zadel voor het paard Poppy gekocht.

De organisatie laat weten weer na te denken over een kerstfair 2018 en gaat zich dan ook zeker weer buigen over een goed doel. De fair wordt gehouden op de laatste woensdag voor de kerstvakantie.

Meer berichten
Shopbox