De toneelspelers van de Plaank'n Spöllers voeren vijf keer het blijspel op. Kaartjes kosten 7 euro. Foto: dezefoto.nl
De toneelspelers van de Plaank'n Spöllers voeren vijf keer het blijspel op. Kaartjes kosten 7 euro. Foto: dezefoto.nl (Foto: dezefoto.nl)

Deurningse Plaank'n Spöllers: extra hulp op de eerste hulp

Toneelvereniging de Plaank'n Spöllers uit Deurningen is al maanden in touw om straks een mooi blijspel neer te kunnen zetten op het podium van de theaterzaal van Pelle's Eten en Drinken. Op 21 maart is de première.

Deurningen - De verhaallijn gaat dit jaar over Dokter Hogebaum, een oude en verstrooide arts, die werkzaam is op de eerste hulp van Medisch Centrum Deurningen. Voordat hij kan gaan genieten van zijn welverdiende pensioen moet hij eerst zijn opvolger inwerken. Als dokter Hogebaum de schoonmaker, die door het uitzendbureau is gestuurd, per ongeluk aanziet voor zijn opvolger, zorgt dat voor hilarische momenten met de patiënten, directeur en het overige personeel. Samengevat: een chaotische bende op de eerste hulp van Medisch Centrum Deurningen. Dit jaar onder regie van nieuwe regisseur Joke Cedee.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar een van de voorstellingen. Wilt u eerst een hapje eten, dan kan dat ook. Toneelvereniging de Plaank'n Spöllers biedt de mogelijkheid om eerst te dineren bij Pelle's Eten en Drinken. Pelle's heeft een speciaal theatermenu samengesteld. "Voor een avondje uit hoeft u niet naar de grote stad; u kunt genieten van de gastvrijheid én humor in hartje Deurningen," aldus de Plaank'n Spöllers.

'Extra hulp op de eerste hulp' gaat op woensdag 21 maart om 14.30 uur in première. De avondvoorstellingen woensdag 21, donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 maart om 20.00 uur. Een losse kaart kost 7 euro en een kaartje in combinatie met het tweegangendiner bij Pelle's Eten en Drinken 25 euro. Reserveren kan telefonisch via telefoon 074 2773092.

Meer berichten
Shopbox