Brainstormen over toekomst van 't Goor

Denekamp – De werkgroep 'Samen op 't Goor' roept omwonenden en andere belangstellenden op om op 7 maart om 19.30 uur naar de kantine van de IJsclub te komen voor een bijeenkomst.

Doel van deze avond is om te informeren en gezamenlijk ideeën te bedenken en te ontwikkelen over de toekomstige invulling van deze 'groene long' in Denekamp. De aanleiding is het plan van de gemeente om op 't Goor woningen te realiseren. "Dan zal het oudste dorpsgezicht van Denekamp, boerderij Aveskamp, definitief verdwijnen," aldus de werkgroep.

Bij het vaststellen van het bestemmingsplan kwam er nogal wat kritiek. Toen is besloten dat de samenleving een alternatief plan mag presenteren. Dat plan kent twee voorwaarden: het moet een breed draagvlak hebben in de samenleving en moet financieel haalbaar zijn. Naast dit initiatief heeft schaatsvereniging de IJsvogels het plan opgevat om een skeeler- en trainingsbaan te realiseren. Deze twee initiatieven zijn samengevoegd tot 'Samen op 't Goor'.

Wie ideeën heeft over de mogelijkheden op 't Goor, is welkom om te komen brainstormen. De brainstorm sessie vindt op 7 maart om 19.30 uur plaats in de 'Iestent' aan de Meester Mulderstraat 36 in Denekamp.

Meer berichten
Shopbox