Deze week drie keer naar stadstheater de Bond

Oldenzaal - We kunnen komend weekend drie keer naar stadstheater de Bond. Vrijdag is de show van Rayen Panday te zien, zaterdag die van Izaline Calister en zondag een kindervoorstelling van Meneer Monster.

Rayen Panday

Vrijdag 13 april om 20.15 uur treedt cabaretier Rayen Panday op, een van de meest gewilde namen in de cabaretwereld op het moment. In 'Fenomeen' beschrijft hij de wereld zoals we die ervaren, niet per se zoals die bestaat. Persoonlijk, actueel, muzikaal en er wordt geen enkel onderwerp geschuwd. Kaarten kosten 17,50 euro.


Calister

Zaterdag 14 april om 20.15 uur is Izaline Calister te gast in de Bond. Zij gaat in haar nieuwste theaterconcert op zoek hoe je een Latin diva kan worden. Ze zingt eigen Papiamentstalig repertoire, maar ook de grootste hits van Latijns-Amerikaanse diva's die haar zijn voorgegaan, onder wie Mercedes Sosa en Gloria Estefan. Opmerkelijk: ze treedt altijd op blote voeten op.
Latin Diva is een theaterervaring met golden oldies, die op smaakvolle manier zijn gearrangeerd en die worden gebracht door een groep zeer muzikale mensen, met échte liefde voor deze muziek. Kaarten kosten 19,50 euro.


Meneer Monster

Op zondag 15 april om 14.30 uur speelt jeugdtheatercollectief Meneer Monster de voorstelling 'Over een kleine mol…'
Meneer Monster bewerkt jeugd-bestsellers bewerkt tot jeugdvoorstellingen die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft is een fysieke, bijna woordloze productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder. Het verhaal is natuurlijk bekend. Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen. Kaarten kosten 12 euro.

Meer berichten