Gitaar spelen, kleding maken, peuterdans en tekenen en schilderen: Kaliber gaat weer van start met de nieuwe korte cursussen.
Gitaar spelen, kleding maken, peuterdans en tekenen en schilderen: Kaliber gaat weer van start met de nieuwe korte cursussen.

Kaliber leert je in tien lessen gitaar spelen

In april starten weer nieuwe korte cursussen bij Kaliber Kunstenschool. Op twee locaties in Oldenzaal zullen de cursussen starten. Op de hoofdlocatie aan de Sparstraat 152 starten de meeste cursussen.

Oldenzaal - Wil je met een paar akkoorden talloze liedjes leren spelen? Dan is de cursus Gitaar bij het Kampvuur wat voor jou. Docent Anja Meulenbelt leert de akkoorden, ritmes en slagen waarmee tijdens warme zomeravonden snel bekende nummers gespeeld kunnen worden. Deze cursus voor volwassenen start op donderdag 12 april om 15.00 uur.

Voor de kleintjes is de populaire cursus Peuterdans weer terug. Kinderen van 2,5 tot 4 jaar kunnen hier al hun energie kwijt en leren diverse bewegingen op bekende kinderliedjes. Deze cursus start op woensdagochtend 18 april.

Creatieve kinderen kunnen zich helemaal uitleven bij de cursus Kleding Maken, waarin Edith Leusenkamp met de kinderen ontwerpen gaat tekenen, stoffen en kleuren bij elkaar zoekt en uiteindelijk onder begeleiding met de naaimachine de zelf ontworpen kledingstukken of accessoires in elkaar zet. Deze cursus start op donderdag 12 april om 15.00 uur.

Op basisschool de Windroos kunnen kinderen in tien lessen de basis leren van tekenen en schilderen. Nicolette Zuiderwijk leert de kinderen overweg gaan met potlood, penseel en kleuren en daagt ze uit creatief te denken en dit te vertalen naar beeld. De cursus start op 10 april om 15.30 uur.


Een volledig overzicht van alle korte cursussen is te vinden op www.kaliberkunstenschool.nl/korte-cursus. Eerst een kijken kan ook, want voor alle korte cursussen geldt dat de eerste les een vrijblijvende inlooples is. Voor meer informatie: 088 4868700.

Meer berichten