25 jaar Zomerfeesten Saasveld wordt groots gevierd

De eerste editie van de Zomerfeesten Saasveld was in 1993. Precies 25 jaar geleden dus. Dat wordt gevierd met een extra feestelijk programma.

Saasveld – De zomerfeesten staan gepland voor 1, 2 en 3 juni en het hele weekend staat in het teken van het jubileum. "Daarom hebben we een zo gevarieerd mogelijk programma samengesteld voor zowel jong als oud. Ook de bekende kermisatracties zullen weer aanwezig zijn," aldus de organisatie.

De aftrap van dit feestelijke weekend wordt gegeven met een authentieke Tiroler avond. Denk aan de typerende Oostenrijkse bierfeesten, talrijke Tiroler Mädchen, bierpotten gevuld met pils en bovenal een ongeremde ambiance. De Palemiger Spatzen zorgen voor de Tiroler muziek. Om 20.00 uur gaat het feest van start.

Tijdens deze speciale editie mag op de zaterdagmiddag de super Soaselshow niet ontbreken. "Speciaal voor de basisscholieren houden we deze playbackshow. Verder is er deze middag een volleybaltoernooi en natuurlijk het vogelschieten. In de avond wordt het feest gevierd met de coverband The Euro's."

Zondag belooft een topdag te worden met de horse-bike-run en een spetterend spel van muziekvereniging St. Caecilia. Het feestweekend wordt afgesloten met een optreden van de The Tribute To The Cats Band. De toegang voor dit concert is gratis.

www.zomerfeestensaasveld.nl

Meer berichten