Vorig jaar zo'n succes dat Oldenzaal tegen MS dit jaar op herhaling gaat.
Vorig jaar zo'n succes dat Oldenzaal tegen MS dit jaar op herhaling gaat.

Oldenzaal wandelt tegen MS

Oldenzaal tegen MS nodigt uit voor de tweede Wandeling tegen MS, op zondag 22 april. Er zijn vier routes.

Oldenzaal - De Oldenzaalse MS-patiënten Anouk Woordes en Denise Harperink beklimmen op 10 juni opnieuw de Mont Ventoux tijdens het evenement Klimmen tegen MS. Samen met Wendy Olde Heuvel, de zus van Denise, vormen zij dit jaar 'team Oldenzaal tegen MS'.

Het doel van Klimmen tegen MS is het één of meerdere keren beklimmen van de Mont Ventoux, per fiets of (hard)lopend. Iedere deelnemer moet minimaal 500 euro aan sponsorgeld ophalen, dat volledig besteed wordt aan onderzoek naar MS.
Anouk en Denise liepen een jaar eerder, op 5 juni 2017, ook al de 21,5 kilometer lange en steile tocht naar de top van de beruchte kale reus in Zuid- Frankrijk.

Om ook dit jaar het benodigde sponsorgeld bij elkaar te krijgen en MS onder de aandacht te brengen, houden de dames de wandeling, die vorig jaar een groot succes was, opnieuw.

Op zondag 22 april, tussen 9.30 en 11.30 uur kan de wandeling gestart worden vanaf Pannenkoekhoes de Stroper aan de Bentheimerstraat 25 in de Lutte. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per persoon en kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis deelnemen.

Er zijn routes van 6, 12 en 18 kilometer. Daarnaast is er een route van 5 kilometer geschikt voor buggy's en rolstoelen.
Tevens is er op de pauzeplek in ruil voor een vrije gift koffie of thee met wat lekkers te krijgen.

Inschrijven voor Wandelen tegen MS kan via oldenzaaltegenms@gmail.com. Kijk voor meer informatie op oldenzaaltegenms.nl.

Meer berichten