Supportersvereniging FC Twente Denekamp viert 10-jarig bestaan

Supportersvereniging FC Twente Denekamp viert het 10-jarig bestaan een jubileumfeest. "Trots da'w veur Twente bint!"

Denekamp - "De afgelopen jaren heeft de vereniging vele mooie momenten meegemaakt, met natuurlijk het landskampioenschap als absoluut hoogtepunt," vertelt voorzitter Jordy Morsink. "De vereniging heeft een groei doorgemaakt van een vereniging van 23 vaste leden in het eerste jaar naar een vereniging met zo'n vijfhonderd leden, fantastisch! Dit seizoen zijn we zelfs meermaals met vier bussen richting Grolsch Veste gereden. Tweewekelijks stappen er in Noord Deurningen, Rossum, Tilligte, Denekamp, Beuningen en Oldenzaal mensen in onze bussen. FC Twente leeft, zelfs in een minder seizoen als het huidige. Dit maakt ons trots."

Om het jubileum kracht bij te zetten is er op zaterdag 14 april een jubileumfeest in café Haamberg in Tilligte. Om 18.30 uur wordt eerst de wedstrijd ADO Den Haag – FC Twente op groot scherm vertoond. Om 20.30 uur start de feestavond. De Denekamper Spatzen zorgen voor de muziek. Ook is er een loterij met een ballonvaart als hoofdprijs.

"Graag verwelkomen we iedereen die FC Twente een warm hart toedraagt op 14 april om samen met ons jubileum te vieren! Ook niet-leden - of gewoon liefhebbers van de Denekamper Spatzen - zijn natuurlijk welkom. Trots da'w veur Twente bint!"

Meer berichten