Op zoek naar een plant of stek? Keus genoeg tijdens de plantenmarkt met ruilbeurs van de Fuchsiavrienden.
Op zoek naar een plant of stek? Keus genoeg tijdens de plantenmarkt met ruilbeurs van de Fuchsiavrienden.

Plantenmarkt aan de voet van de Kuiperberg

In Ootmarsum wordt zaterdag 12 mei een plantenmarkt en ruilbeurs gehouden door Frans en Cisca Schuurman die hun tuin openstellen voor publiek.

Ootmarsum - De tuin aan de voet van de Kuiperberg zal veel mensen bekend voor komen. De vele bloeiende planten en struiken zijn immers al van verre te zien wie van Ootmarsum richting Reutum rijdt.
Het is al de derde keer dat de Nederlandse Kring van Fuchsiavrienden regio Twente-Salland deze markt houdt. Eerder was men te gast in Enter en Harbrinkhoek.

Veel hobbykwekers weten inmiddels de weg te vinden naar de jaarlijkse markt, daar waar men ook zelf planten en stekken kan verkopen op zaterdag 12 mei. Het servicepunt van de Kring van Fuchsiavrienden voor meststoffen, potten en dergelijke is ook aanwezig. Zo komt ook de particulier in gelegenheid om professionele meststoffen aan te schaffen.

Hobbykwekers die zelf willen deelnemen aan de stekken- of de plantenmarkt kunnen zich aanmelden via telefoon 06 20038668.

De stekkenmarkt en ruilbeurs is te bezoeken op zaterdag 12 mei vanaf 13.30 uur aan de Almelosestraat 80 in Agelo. Zowel de entree als parkeren is gratis.

Meer berichten