Rossum maakt er weer een gezellige Boel van op Hemelvaartsdag

Rossum - Nadat vorig jaar voor de eerste keer 'Rossum, een gezellige Boel' met succes is gehouden tijdens Hemelvaart, heeft dezelfde groep mensen ook dit jaar weer een programma in elkaar gezet voor deze dag in het centrum van Rossum.

Vorig jaar hebben deze groep mensen het initiatief genomen om de Boeldag, zoals hij voorheen heette, weer nieuw leven in te blazen. De pony- en paardrijvereniging hield er vorig jaar na 40 jaar mee op. Dit zou betekenen dat er tijdens Hemelvaart niets meer te doen zou zijn in Rossum.

"Hemelvaart was voor de bewoners als een samenkomen, even weer bijkletsen en ondertussen lekker keuvelen op de rommelmarkt. Gelukkig blijft dit nu bestaan, iets in een ander jasje, maar net zo gezellig," aldus de werkgroep. "Mede door het mooie weer was het vorig jaar een supergeslaagde Rossum, een gezellige Boel. Dit hopen we dit jaar ook weer te hebben. Het programma is net als vorig jaar, maar met een uitbreiding van de kofferbakverkoop en meerder kramen van verenigingen die hun potje kunnen spekken. Op het terras wordt weer gezorgd voor gezellige muziek, dit jaar met het smartlappenkoor uit Oldenzaal en zangers van Kaliber. Op veler verzoek is het Rad van Fortuin ook weer aanwezig. Ook verenigingen zijn van de partij en hopen met hun activiteit de kas te spekken."

Rossum, een gezellige Boel wordt gehouden op Hemelvaartsdag 10 mei van 9.00 tot 14.00 uur.

Meer berichten