Deurningen viert het Dauwtrapfeest 2.0

Deurningen - Deurningen verwacht net als voorgaande jaren op Hemelvaartsdag weer veel bezoekers tijdens het Dauwtrapfeest, dit jaar mogelijk zelfs nog meer dan andere jaren.

Het Dauwtrapfeest, waarvan de organisatie in handen is van de St. Plechelmusharmonie, heeft dit jaar namelijk een andere invulling gegeven aan het altijd gezellige dorpsfeest: Dauwtrapfeest 2.0.

De indeling is aangepast. De pastorietuin wordt er meer bij betrokken en het publiek krijgt comfortabele loungehoeken aangeboden. Bovendien zijn er dit jaar twee podia waar bands, artiesten en koren optreden. Blues, rock, pop, rock and roll, smartlappen maar ook andere bekende meezingers zullen over het plein klinken.

Maar er wordt ook de gehele dag, vanaf het plein, live uitgezonden. Een groep fanatieke etherpiraten onder de naam 'De Hemelse Piraatjes' zendt uit op de 92.70 FM.

De basis van het Dauwtrapfeest is gebleven; om 6.30 uur staat de koffie al klaar voor échte dauwtrappers. Ook is de hele dag een vlooienmarkt met braderie te bezoeken. Ook voor kinderen is er veel te doen en er is een roofvogelshow.

Zie ook www.dauwtrapfeest.nl.

Meer berichten