Foto:

Nieuw gastronomisch festival: Ootmarsum Culinair

Ootmarsum – Ootmarsum Culinair is een gastronomisch festival dat in het weekend van 8, 9 en 10 juni plaatsvindt in Ootmarsum.

Op 8, 9 en 10 juni wordt het Kerkplein van Ootmarsum omgetoverd tot een levendige 'Piazza Cucina'. Diverse lokale restaurateurs serveren gerechten. Een winegallery met biologische wijnen en een Othmarbiertje zullen niet ontbreken. 

Op vrijdag 8 juni (17.00 tot 22.00 uur) wordt een netwerkavond gehouden, voor iedereen die wil netwerken; voor bedrijven, relaties en medewerkers, maar particulieren zijn deze avond uiteraard ook welkom. 

Op zaterdag 9 juni (13.00 tot 22.00 uur) is een middag en avond voor jong en oud, om te komen genieten van heerlijk eten en drinken. 

Zondag 10 juni (13.00 tot 20.00 uur) is een dag voor het hele gezin. De kinderen krijgen (gratis) een glas ranja en er is deze middag kinderamusement. 

Toegang tot Culinair Ootmarsum is gratis en bij de kassa zijn Koning Othmar-dukaten a 2,50 euro te verkrijgen. Hier ontvangen de bezoekers ook de menukaart, zodat ze kunnen zien welke gerechten de restaurants bereiden.

Culinair Ootmarsum is mede mogelijk gemaakt door Rabobank Twente-Oost. 
 

Meer berichten