Suus' FotoSjop

De Bond theatertip van... Chantal

Na de zomer opent het theater vol verrassing weer haar deuren: Stadstheater De Bond in Oldenzaal. Voordat het zover is, is het tijd voor de voorpret! Waar kijkt het team naar uit?

Achter de bar in het Shelter Theatercafé staat Chantal. Op donderdag 24 januari neemt zij echter plaats in de theaterzaal bij LAKSHMI: "Dark electric pop Massive Attack meets Lana Del Rey… Wow! Daar moet je, in elk geval ik, gewoon bij zijn."

Deze singer-songwriter wist in korte tijd veel indruk te maken in de Nederlandse muziekscene met haar pop-noir muziek. Na veel shows in poppodia en op festivals debuteert ze nu in het theater. De voorstelling is een modern verhaal. Over twintiger zijn, meisje en vrouw zijn in een - nu en dan - mannenwereld. Ze is gefascineerd door het constant sterke verlangen om perfect te zijn, tegelijkertijd betoverd door alles wat kraakt en schuurt. Deze contrasten bezingt ze in haar pop-noirnummers vol electro en klassieke elementen, gespeeld door haar muzikanten en versterkt door beelden.

Ook Eric Corton is fan: "Ik ben ervan overtuigd dat als LAKSHMI in het theater staat, je er helemaal ingezogen wordt door haar muziek, performance en stem."


Meer berichten