De aannemer is gestart met de werkzaamheden, maar daardoor moeten bezoekers wel rekening houden met wat overlast.
De aannemer is gestart met de werkzaamheden, maar daardoor moeten bezoekers wel rekening houden met wat overlast. (Foto: gemeente Dinkelland)

Dorper Esch: geen lessen, wel koude douches

Denekamp - De renovatie en nieuwbouw van het sport- & zwemcomplex Dorper Esch is begonnen en dat betekent wat aanpassingen voor de gasten van het zwembad en de sporthal.

Door onder meer werkzaamheden aan de cv-installatie komen alle lessen (zwemlessen, babyzwemmen, spetterlessen, aquajogging, aquaspinning, MBVO/therapielesse) te vervallen in de week van 16 tot en met 20 juli.

Recreatief zwemmen kan wel, maar bezoekers moeten rekening houden met overlast. Omdat de cv uitgaat, koelt het zwembad langzaam af en dat geldt ook voor de luchttemperatuur.

Douchen kan in die week alleen koud. Dit geldt ook voor de sporthal, waar verder wel normaal gesport kan worden.

Aannemersconsortium Noabers is inmiddels begonnen met het verleggen van kabels en leidingen aan de achterzijde van het complex. Ook wordt de bestrating verwijderd op de plek waar het nieuwe wedstrijdbad komt. Het huidige complex wordt gerenoveerd en vernieuwd en krijgt een doelgroepenbad, een wedstrijdbad en een goed functionerende en veilige sporthal.

Meer berichten