Foto: lachofikschiet.nl/Jori Besseler

FFF viert bíjna jubileum, bijna...

De Fancy Fair Feesten in Deurningen vieren bijna een jubileum. Bijna, want het evenement wordt komend weekend voor de 69ste keer gevierd.

Deurningen – Van 3 tot en met 6 augustus zorgen de Fancy Fair Feesten – FFF is korter – voor veel vertier en muziek. Ooit begonnen als kleine fair om de kas van DSVD te spekken (de opbrengst gaat nog altijd naar verenigingen in Deurningen), nu bekend als feest met veel verschillende activiteiten. Veel muziek bijvoorbeeld, waar de organisatie erg druk mee is. Op het podium dit jaar onder andere Lamme Frans, Danny Panadero, Billy the Kit, Feestnation, Rave van Fortuin, Jarzee, Henk Wijngaard, Harten 10, Pussycat, the Euros en Mental Theo.

En dan is er zondag 5 augustus natuurlijk de trekkertrek in combinatie met een kinderdorp, traptrekkerrace en zitmaaiertrek. Het wordt een van de grootste trekkertrekwedstrijden in Twente met 170 deelnemers op twee banen, vergezeld door de piratenmiddag.

Zo'n feestweekend moet natuurlijk goed gestart worden. Dat gebeurt vrijdag met de BouwvakBBQ. "Iedereen heeft wel zin om de vakantie en de bouwvak goed in te luiden," stelt voorzitter Roy Spekhorst. En daar is de FFF bij uitstek geschikt voor.

Meer berichten