Verplaats je zangtalenten buiten de badkamer en zing mee met het Ootmarsumse Badkamerkoor, nodigt Imelda Vrijenhoek uit.
Verplaats je zangtalenten buiten de badkamer en zing mee met het Ootmarsumse Badkamerkoor, nodigt Imelda Vrijenhoek uit. (Foto: )

Zing mee met het nieuwe Badkamerkoor in Ootmarsum

Iedereen mag komen zingen bij het Badkamerkoor. Elke maandag komen de zangers bijeen in Ootmarsum. Maandag 10 september is er een speciale open avond.

Ootmarsum - Maar wat is het Badkamerkoor? "De naam geeft het al aan: onder de douche wordt veel en luidkeels gezongen. Bijna iedereen vindt het heerlijk om onder de douche te zingen en toch… gebeurt dat meestal niet meer buiten de douche," legt coördinator Imelda Vrijenhoek uit. "Daarom word je bij deze van harte uitgenodigd om te komen zingen tijdens de maandelijkse avond van het Badkamerkoor. Je hoeft je niet op te geven of lid te worden, ook verplicht je je niet om meerdere keren te komen. Als je zin hebt kun je elke tweede maandag van de maand, zonder aanmelden, binnenlopen."

Er worden allerlei soorten liedjes gezongen, van The Rolling Stones tot Andre Hazes, Bob Dylan, Bee Gees, Boudewijn de Groot, Abba en Dolly Parton. Heel afwisselend. De meeste nummers worden door de zangers zelf aangedragen. Doordat er ook Badkamerkoren in Almelo en Borne zijn, is er een gevarieerde zangmap. "Het maakt niet uit of je goed zingt of niet, je hoeft geen noten te kunnen lezen," benadrukken de Ootmarsumse zangers. "Het is een heerlijk avondje uit. Na een avond met veel plezier en uit volle borst zingen, ga je vol energie weer naar huis."

Op maandag 10 september om 19.30 uur is er een speciale open avond in het Damast. Meedoen kost 5 euro. Aanmelden hoeft niet, maar extra informatie is verkrijgbaar via imeldavrijenhoek@home.nl.

Meer berichten