Oldenzaal viert zaterdag veteranendag

In Oldenzaal vindt op zaterdag 8 september de lokale veteranendag plaats. Tijdens deze dag wil de gemeente alle Oldenzaalse veteranen bedanken voor hun werk in dienst van de vrede.

Oldenzaal - De veteranendag bestaat uit een besloten programma voor genodigden (van 13.30 tot 15.45 uur) en een open en informeel programma voor zowel de veteranen alsook geïnteresseerde inwoners (van 15.45 tot 18.00 uur).

Tijdens het informele gedeelte kan worden bijgepraat, kunnen ervaringen worden gedeeld en ook krijgen bezoekers de gelegenheid kennis te maken met de veteranen of kunnen zij zich laten informeren over de missies waaraan de Oldenzaalse veteranen hebben deelgenomen.

Het officiële gedeelte wordt in de stadhuishal gehouden en het informele gedeelte vindt buiten op de Ganzenmarkt plaats, als het weer het toelaat. Daar zullen ook enkele legervoertuigen staan en zal een springkussen voor de kinderen aanwezig zijn.

Alle veteranen uit de gemeente Oldenzaal die geregistreerd staan bij het Veteraneninstituut hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Meer berichten