De Oldenzaalse vriendinnengroep vindt het arrangement echt een aanrader.
De Oldenzaalse vriendinnengroep vindt het arrangement echt een aanrader. (Foto: )

Ett'n halen op de pedaal'n: dat was een gezellige dag!

De vriendinnen Ria, Truus, Jo, Ine, Friede en Tine maakten gebruik van Ett'n halen op de Pedaal'n, een arrangement van Tourist Info Oldenzaal. Hebben ze een leuke dag gehad?

Oldenzaal – De vriendinnengroep kent elkaar al meer dan 50 jaar. Vroeger speelden ze samen waterpolo bij OZ&PC. Nu ondernemen ze nog steeds leuke dingen. Dit keer kozen ze voor Ett'n halen op de Pedaal'n, een fietsroute van 40 kilometer met onderweg culinaire stops. De fietstocht gaat rond Oldenzaal en gaat ook over het Hulsbeek langs fruitboerderij 't Duvelshöfke.

Komen jullie uit Oldenzaal?

"Ja, alle zes. Vijf van ons wonen nog steeds in Oldenzaal, een is verhuisd."

Hoe was de route?

"De route was prachtig. Vooral de natuur waar de route door en langs gaat. Echt nieuwe plekken hebben natuurlijk niet ontdekt; daarvoor wonen we hier al te lang. Desalniettemin was de route erg mooi. De lengte van de route was ook erg goed te doen. We hadden ook mooi de tijd om op verschillende plekken nog even extra te stoppen."

Hoe was het eten?

"Het ontvangst was bij Christoffel's, de soep werd geserveerd bij Frans op den Bult en het hoofd- en nagerecht bij La Fontanella. Het eten en drinken was op elke locatie heerlijk."

Is het arrangement een aanrader?

"We raden dit arrangement zeker aan bij anderen. Het is gewoon een heel mooi concept. Jullie zien ons ook zeker nog een keer terug maar dan voor een andere route! We bedanken Tourist Info Oldenzaal voor de fijne en gezellige dag."

Ett'n halen op de Pedaal'n

Ett'n halen op de Pedaal'n is een van de speciale arrangementen van Tourist Info Oldenzaal. Het arrangement bestaat uit een fietstocht langs verschillende horeca waar gerechten worden geserveerd. Er zijn routes rond Oldenzaal (40 kilometer), richting Deurningen en Weerselo (49 kilometer), De Lutte en Losser (53 kilometer) en een richting Denekamp en Ootmarsum (60 kilometer). Reserverenkan via 0541 514023 of uitinoldenzaal.nl.

Meer berichten