Muziek, dans, diner en een afterparty: Jan Terlouw Junior geeft zaterdag het kulturhus een heel andere sfeer.
Muziek, dans, diner en een afterparty: Jan Terlouw Junior geeft zaterdag het kulturhus een heel andere sfeer. (Foto: )

Kulturhus Denekamp verandert in jazzy nachtclub

Jan Terlouw Junior en zijn band veranderen het Kulturhus in Denekamp op 13 oktober in een jazzy nachtclub. En wie wil, kan er een heuse dinershow van maken.

Denekamp - Jan Terlouw Junior is de jongste telg uit een familie van schrijvers en componisten. De talentvolle Deventenaar maakt van het decor een schimmige jaren '20 nachtclub met livemuziek, dans, een diner en een nachtelijke afterparty.
"Bezoekers kunnen op 13 oktober letterlijk het verhaal en dus ook een beetje mijn hoofd binnen stappen," aldus Jan Terlouw Junior.
Bezoekers zijn welkom in stijl vanaf 18.30 uur voor een jaren '20-diner en een optreden van The Masked Men Orchestra. De avond gaat om 21.00 uur over in het optreden van Jan Terlouw Junior & The Nightclub, aangevuld met een danseres en gastmuzikanten. Na het concert luidt dj CBRA de nacht in. Het Kulturhus hult zich die dag éénmalig in rode velours gordijnen voor het concert en dinershow.

Kaarten zijn te koop voor 15 euro (alleen concert) en 45 euro (concert met diner en wijn tijdens het diner) via kulturhusdenekamp.nl. Het diner start om 19.00 uur, het concert om 21.00 uur.

Meer berichten