Foto: ivn oldenzaal

Leuke uitdaging van jarig IVN Oldenzaal: een kinderfotowedstrijd

IVN Oldenzaal heeft een leuke fotowedstrijd voor de jeugd bedacht en het thema is herfst. Maak jij een prachtige herfstfoto? Stuur hem dan in. Je kunt er leuke prijzen mee winnen én je foto krijgt een prominente plek in deze krant.

Oldenzaal – De fotowedstrijd is onderdeel van de festiviteiten rond het 35-jarig bestaan van IVN Oldenzaal.
IVN Oldenzaal is daarvoor op zoek naar foto's met als thema Herfst. "Wat is voor jou herfst? Paddenstoelen? Boomvruchten? Gekleurde bladeren? Of nog iets heel anders? De herfst is overal: in de stad, in het bos en op het schoolplein," aldus de lokale afdeling van de natuurorganisatie. "Ben je niet ouder dan 12 jaar en woon je in Oldenzaal? Maak dan een foto van 'jouw herfst' stuur hem in. Laat jouw foto zien aan de fotojury en natuurlijk aan het grote publiek. Of je de foto met een camera of mobiel maakt, dat maakt niet uit."

De eerste prijs is een junior verrekijker, de tweede prijs een optikit van Navir (waarmee je kriebelbeestjes nog beter kunt bekijken) en de derde prijs is het boek 'Van ei tot Bij'. En de winnaars krijgen een prominente plek in deze krant!
De jury kiest de drie mooiste foto's uit. Ook wethouder Zinkweg neemt met alle plezier zitting in de jury. Er wordt vooral gelet op originaliteit en compositie.

Foto's kunnen tot 20 november 2018 worden ingezonden via www.ivn.nl/oldenzaal. Daar is ook een gratis online kindernatuurfotoworkshop te vinden.

Meer berichten