Drie lezingen in Oldenzaal rondom 'afscheid van het leven'

Impuls verzorgt in de maand november drie lezingen rondom het thema 'afscheid van het leven'. Er zijn drie sprekers uitgenodigd die ieder een ander thema belichten.

Oldenzaal – Op donderdag 1 november geeft Dr. Annejuul Tielens een lezing over 'moet alles wat kan?' Tielens is specialist ouderengeneeskunde bij zorggroep Sint Maarten. Ze vertelt over beslissingen rondom het levenseinde.

Op donderdag 8 november verzorgt notaris Hans Kroezen een lezing over 'regels nu het nog kan', samen met Dela uitvaartverzorging. Onderwerpen zoals schenkingen, opeisen van kindsdelen, levenstestamenten, bezit van eigen woning, medische behandel-afspraken en opname in een zorginstelling komen aan de orde.

Op donderdag 15 november geeft Marinus van den Berg een lezing over 'tijd heelt niet alle wonden'. De voormalig geestelijk verzorger spreekt over de tijd na het overlijden van een dierbare en over andere vormen van verlies zoals het verlies van werk. Deze lezing wordt gehouden samen met de Plechelmusparochie.

De lezingen zijn op 1, 8 en 15 november in het Michgoriushuis, Marktstraat 10 in Oldenzaal. De lezingen zijn van 19.00 tot 21.00 uur. De zaal is om 18.30 uur open. De kosten bedragen 4 euro per lezing. Een passe-partout kost 10 euro. Kaarten zijn te koop bij Impuls in het Michgoriushuis.

Meer info bij Impuls via 0541 571414.

Meer berichten