Foto: Simone Gerard

Allerzielenviering in Oldenzaal: 'stilstaan bij verdergaan'

In het kader van Allerzielen verzorgt Nolet Bult op vrijdag 2 november voor de twaalfde keer op de twee algemene begraafplaatsen in Oldenzaal een korte bijeenkomst 'Stilstaan bij verder gaan' waarin families hun dierbare naasten kunnen herdenken.

Oldenzaal - De begraafplaatsen aan de Hengelosestraat en Schipleidelaan worden speciaal voor deze gelegenheid 's avonds opengesteld, met medewerking van de gemeente Oldenzaal. Iedereen is welkom, de herdenking is voor alle gezindten. Ook de families die hun dierbare op een andere plek hebben begraven of waarvan de overledene is gecremeerd, zijn welkom. Het geheel duurt ongeveer 20 minuten en de begraafplaatsen worden sfeervol verlicht. Ook geschikt voor kinderen: het is warm, sfeervol en niet eng.

Naast zang door het gelegenheidskoor wordt dit jaar weer een speciaal geschreven lied ten gehore gebracht en is er een gedicht. Nolet Bult stelt aan iedereen een speciale kaars beschikbaar, die drie dagen brandt.

De toegang is gratis, vrije gift is welkom. In verband met de te verwachten drukte is het raadzaam om zo veel mogelijk per fiets of lopend te komen.

De bijeenkomsten vinden plaats op vrijdag 2 november om 18.00 uur aan de Hengelosestraat en om 20.30 uur aan de Schipleidelaan, zodat bezoekers ook nog om 19.00 uur eventueel naar de kerk kunnen gaan.

Meer berichten