Tegen een gereduceerd tarief naar Flairck, dat kan op 20 december. Foto: Pieter Clicteur
Tegen een gereduceerd tarief naar Flairck, dat kan op 20 december. Foto: Pieter Clicteur (Foto: Pieter Clicteur)

Flairck naar Ootmarsum met explosie van kleur en geluid

De beroemde theatergroep Flairck is gecontracteerd voor een concert in Simon- en Judaskerk in Ootmarsum. Op donderdag 20 december geeft de groep een concert.

Ootmarsum - Bezoekers betalen een gereduceerd tarief dankzij het Toeristisch Ondernemersfonds Dinkelland en het Cogas Cultuurfonds.

Flairck heeft al sinds de jaren '70 succes, maar dit is de vernieuwde Flairck. Dat komt door gitarist, bassist en componist Pablo Ortiz die de nieuwe groep van getalenteerde musici leidt. Samen met bassist en componist Joris Vanvinckenroye en de virtuoze violistes Liesbeth Lambrecht, Mart Flecijn en Zhazira Ukeyeva creëert hij een nieuw Flairck-geluid dat, volgens de traditie van de band en begeleid door de oorspronkelijke oprichters Peter Weekers en Erik Visser, de muzikale energie, de instrumentale acrobatiek en de eigen stijl doet herleven.

"Het wordt een onvergetelijke explosie van kleur en geluid," belooft Pablo Ortiz. "We combineren kersverse composities met verrassende versies van klassiekers uit het repertoire van onze band. Een uitnodiging om verleden, heden en toekomst van de legendarische band, met zijn typische klankkleur, theatrale humor en instrumentale intensiteit, te delen."

Het concert is op donderdag 20 december om 20.30 uur in de RK kerk in Ootmarsum. Kaarten voor zichtplaatsen kosten 15 euro, de schermplaatsen 10 euro via info@vvvootmarsum.nl.

Meer berichten