Iedereen in Dinkelland recht op goede zorg met GarantVerzorgd

Iedereen heeft recht op goede zorg, is het uitgangspunt van de gemeente Dinkelland. Daarom biedt de gemeente 'GarantVerzorgd' aan. Een zorgverzekering via Menzis, speciaal voor mensen met een lager inkomen of uitkering of wie wegens een chronische ziekte of beperking hoge zorgkosten heeft.

Dinkelland - Op dinsdagen 11 en 18 december zijn er spreekuren over GarantVerzorgd. Die zijn te bezoeken van 17.00 tot 19.30 uur in het gemeentehuis in Denekamp. Medewerkers vertellen over de verzekering. Wie van tevoren wil controleren of hij in aanmerking komt voor deze collectieve ziektekostenverzekering, kan alvast kijken op www.gezondverzekerd.nl en dan kiezen voor de gemeente Dinkelland.
Overstappen naar een nieuwe zorgverzekering kan tot het einde van het jaar.

De GarantVerzorgdverzekering heeft voordelen, zoals een korting van 6 procent op de basisverzekering en 9 procent op de aanvullende verzekering. De gemeente betaalt een deel van de premie bij wie een inkomen heeft tot 130 procent van de bijstandsnorm. Ook betaalt de gemeente de premie voor de herverzekering van het eigen risico op basis van het meest uitgebreide pakket 3. Menzis accepteert de klant zonder medische keuring. Ook zijn er extra vergeodingen voor onder meer brillen, fysiotherapie en tandarts.

Meer berichten