Foto:

Damesclub Lions BOCA geeft Oldenzaalse ijsbaan make-over

Oldenzaal – De IJsbaan in Oldenzaal gaat bijna open. De baan gaat er dit jaar extra mooi uitzien dankzij de inzet van Lions BOCA Oldenzaal. Heeft iemand nog kerstspullen beschikbaar?

De aankleding van de Oldenzaalse ijsbaan ligt dit jaar in handen van de Lions BOCA Oldenzaal. De Oldenzaalse damesclub heeft zich gemeld bij de organisatie dat zij graag een steentje bij willen dragen aan de ijsbaan. De ijsbaanorganisatie heeft dat met beide handen aangegrepen. "Het is fantastisch dat de BOCA Oldenzaal de ijsbaan wil gaan aankleden. Tot nu toe was dat in handen van vooral mannen en het is duidelijk dat wij de finesses misten om de ijsbaan echt gezellig te maken," aldus voorzitter Justin Rudolf.

Lions BOCA gaat de aankleding niet helemaal zelf verzorgen. De club roept Oldenzalers op om op zondag 2 december tussen 10.00 en 12.00 uur overtollige, maar goed bruikbare (hele) kerstversiering in te leveren op de ijsbaan. De dames gaan daarmee aan de slag om de ijsbaan ten opzichte van de afgelopen jaren een echte face-lift te geven.

Versiering aanleveren

Hebt u vragen over het aanleveren van de kerstversiering? Neem dan contact op met Els Kerpisci: 06-53247331 of els.kerpisci@planet.nl.

Meer berichten