Dirk Scheele beleeft hele leuke en grappige avonturen met Joes en tante Viola. Ze zingen leuke en swingende liedjes, die kinderen kennen van YouTube en van het TV programma op Nickelodeon.
Dirk Scheele beleeft hele leuke en grappige avonturen met Joes en tante Viola. Ze zingen leuke en swingende liedjes, die kinderen kennen van YouTube en van het TV programma op Nickelodeon. (Foto: )

Met Dirk Scheele op huis-, tuin- en keukenavontuur in De Bond

Oldenzaal – Dirk Scheele is een vaste gast van het theater in Oldenzaal. Op zondag 6 januari is hij er weer en speelt hij de voorstelling 'Huis-, tuin-, en keukenavonturen'. Dé Weekkrant sprak met deze Nickelodeon-bekendheid.

Als je aan Oldenzaal denkt, wat komt dan het eerst in je op?

"Dan denk ik aan de altijd aanwezige gezelligheid in Stadstheater de Bond. Er werken hele leuke technici en we worden er altijd goed verzorgd met een heerlijke lunch. Daarnaast zijn de kinderen die hier komen altijd super enthousiast en daar doen we het natuurlijk voor."

Wat kan het publiek verwachten van het avontuur van dit jaar?

"Ze kunnen grappige en leuke avonturen beleven in mijn huis, waar alles een beetje anders is. De ijskast bibbert, de wasmachine begint uit zichzelf te draaien en het koffiezetapparaat begint zomaar te dansen en te pruttelen. Ik zing er veel vrolijke liedjes en krijg bezoek van mijn buurmeisje Joes en mijn tante Viola. Dit leidt tot grappige situaties, vooral als we pannenkoeken gaan bakken. Dit gaat natuurlijk helemaal fout en de pannenkoeken vliegen door de lucht."

Wat is voor jou 'de magie van het theater'?

"De magie van de theater vind ik als iedereen in de zaal in de sfeer van het liedje en de voorstelling zit en we met z'n allen een gevoel van verbondenheid krijgen. Er is dan een echt warm contact tussen ons en het publiek."

Als je het programma van De Bond bekijkt, welke familievoorstelling zou je dan graag willen bezoeken?

"Ik zou dan graag De Waanzinnige Boomhut bezoeken. Ik ken de jongens persoonlijk en heb de voorstelling helaas nog niet kunnen zien. Mijn vrouw en mijn dochter zijn wel geweest en zij vonden het een geweldig leuke voorstelling. Echt een aanrader."

Vul aan: 'Wij nodigen je uit voor deze voorstelling want…'

"…we gaan er echt een feestje van maken. Ik beleef hele leuke en grappige avonturen met Joes en tante Viola. We zingen leuke en swingende liedjes. Hierbij kunnen ze volop meezingen en meedansen. En we eindigen de voorstelling met een groot dansfeest waarin 'De pantoffelpolonaise' en '1.2.. doe maar mee!' voorbijkomen."

www.dirkscheele.nl

Voorstelling bezoeken

De voorstelling Huis-, tuin-, en keukenavonturen is te bezoeken op zondag 6 januari om 14.30 uur in Stadstheater De Bond in Oldenzaal. Kaarten kosten 14 euro voor volwassenen en 12 euro voor kinderen en zijn verkrijgbaar via stadstheaterdebond.nl.

Meer berichten