Lokaal Dinkelland wil na een jaar van alles weten over John Joosten, de burgemeester van Dinkelland.
Lokaal Dinkelland wil na een jaar van alles weten over John Joosten, de burgemeester van Dinkelland. (Foto: )

Een jaar burgemeester in Dinkelland: stel ook vragen

Rossum - John Joosten werd bijna een jaar geleden geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van de gemeente Dinkelland. Afkomstig uit het bedrijfsleven en zonder ervaring als burgemeester had Joosten er zin in. Op 16 januari gaat Lokaal Dinkelland met hem terugkijken op zijn eerste ervaringen als burgervader en ook vooruitblikken.


''Hoe is hem het afgelopen jaar bevallen? En welke ideeën heeft de burgemeester zelf voor de toekomst? Maar belangrijk is ook het omgekeerde: wat verwachten wij, Dinkellanders, van de burgemeester?'', aldus Lokaal Dinkelland. ''Deze en andere vragen, ook die van u, inwoner van Dinkelland komen aan de orde in een vraaggesprek tussen de burgemeester en Henk Procee. Procee is lid van de adviescommissie van Lokaal Dinkelland en was verbonden aan de Universiteit Twente als hoogleraar en directeur van het Studium Generale.

Joosten heeft verder flinke ervaring als manager en als consultant in het bedrijfsleven als de publieke sector. Hij heeft diverse leidinggevende en adviserende functies vervuld in het bedrijfsleven, in het bijzonder in communicatietechnologie. Voordat Joosten burgemeester werd, was hij namens de VVD fractievoorzitter in de Provinciale Staten van Overijssel.

Uw vragen (maximum twee per inwoner) kunt u schriftelijk aanleveren voor aanvang van de bijeenkomst tussen 19.00 en 19.30 uur.

Plaats van handeling van het gesprek met de burgemeester is is Kulturhus Rabo de CoCeR aan het Thijplein 1 in Rossum. De gratis avond begint om 19.30 uur. De toegang is gratis.

Meer berichten