Toneelvereniging Ootmarsum speelt vijf keer de klucht 'Pa wil met pensioen'.
Toneelvereniging Ootmarsum speelt vijf keer de klucht 'Pa wil met pensioen'. (Foto: )

Toneelvereniging Ootmarsum: Vijf keer klucht in Ons Gebouw

Ootmarsum - Toneelvereniging Ootmarsum speelt in januari het nieuwe toneelstuk 'Pa wil met pensioen!'. Dit is een klucht in drie bedrijven geschreven door Roman Alexander, vertaald door Han Manrho en onder de regie van Michiel Geurtse en Farzana van Zuilekom.

Vijf keer staan ze op de planken: 11, 12, 18, 19 en 20 januari. De laatste uitvoering is een matinee op zondag 20 januari om 14.30 uur. De overige uitvoeringen beginnen om 20.00 uur in 'Ons Gebouw' aan de Ganzenmarkt 26 in Ootmarsum. De kaarten kosten 7,50 euro voor alle uitvoeringen. Op zondagmiddag betalen kinderen tot en met 16 jaar een gereduceerd tarief van 4 euro. De voorverkoop mét plaatsbespreking is begonnen bij de Welkoop in Ootmarsum aan de Laagsestraat 2. Digitaal reserveren kan ook.E-mail dan naar toneelverenigingootmarsum@gmail.com en reserveer het aantal kaarten. ''U krijgt een bevestigingsmail met daarin de betalingsgegevens. Na betaling ontvangt u van ons het toegangsbewijs'', zo legt de toneelvereniging uit.
Het toneelstuk gaat over ambtenaar Alfons Koning. Hij is bereid om elke kwaal of ziekte te simuleren als hij maar met vervroegd pensioen kan. Als hij zijn vriend Karel Portier vraagt om heel even zijn plek op de bank als 'patiënt' in te nemen, zodat hij op een pikant avontuurtje kan, dreigt alles mis te gaan.

Meer berichten