Iedereen van 55 jaar en ouder kan woensdag 9 januari dansen bij Rouwhorst.
Iedereen van 55 jaar en ouder kan woensdag 9 januari dansen bij Rouwhorst. (Foto: )

Dans je mee bij Rob en Ragonda Rouwhorst?

Oldenzaal - Bij Rouwhorst vindt op woensdag 9 januari tussen 14.30 en 16.30 uur een dansmiddag voor ouderen plaats. Iedereen van 55 jaar en ouder uit Oldenzaal, Losser, Denekamp, Ootmarsum en omstreken is welkom.

''In een sfeervolle zaal en heerlijke muziek uit de jaren zestig, zeventig en tachtig kan er lekker gedanst en geswingd worden. Of u nu met uw partner of met een vriend(in) komt, u bent van harte welkom'', zo laat Rouwhorst weten.
''Wist u dat dansen veroudering van het menselijk brein tegengaat? Dit blijkt uit een nieuwe studie. Danstraining is een van de meest effectieve manieren om ouderdom tegen te gaan. Vooral de afwisseling in lichaamsbeweging stimuleert het brein. Daarom passeren veel dansen de revue van de wals, disco, fox, rumba, veleta, rock-'n-roll tot de singlewals, single chacha, de twist, maar ook de bachacha en mambo worden gedanst.''
''Met begeleiding van Rob en Ragonda Rouwhorst is het onder het genot van een drankje en leeftijdsgenoten een gezellig middagje uit'', zo laat men weten.

De entree is gratis.

Meer berichten