'Rolstoeldansen voor iedereen'

Oldenzaal - In een rolstoel en even je hoofd leegdansen? Kom dan naar de eerste les rolstoeldansen op woensdag 13 februari bij Breedwijs aan de Helmichstraat 42b in Oldenzaal.

De lessen komen voort uit de drie proeflessen die vorig jaar door Cultuurlijk zijn gehouden. Door het succes hiervan, kan dit worden voortgezet.
''Rolstoeldansen is een recreatieve activiteit voor mensen met en zonder beperking, voor iedereen die zin heeft om te dansen - onafhankelijk van handicap, soort rolstoel of leeftijd'', zo laat Breedwijs weten. ''De lessen worden gegeven door een dansinstructrice van de Stichting Rolstoeldansen Nederland en er zal gedanst worden in verschillende stijlen op verschillende soorten muziek. De dansers kunnen hun emoties en muziekbeleving op creatieve wijze omzetten in bewegingen. Door het dansenderwijs leren van technieken, ontstaat er een betere rolstoelbeheersing. Deze vorm van dansen kan door iedereen beoefend worden en is voor elk niveau. De nadruk ligt bij het dansen vooral op plezier.''

De les begint om 19.00 uur en duurt een uur. De kosten bedragen 2 euro per les.

Voor meer informatie, bel met Impuls en vraag naar Francisca van de Schilde: 0541-571414. E-mailen kan ook: info@impuls-oldenzaal.nl.

Meer berichten