Foto:

Demasko uit Tilligte maakt er flink werk van: 'Als mensen een feestje hebben, staan ze liever'

Tilligte - Het begon twee jaar geleden met kantoorinrichting en ergonomische hulpmiddelen. Nu levert het Tilligter bedrijf Demasko ook eettafels. Bijzondere eettafels wel te verstaan. Deze eettafels zijn namelijk in hoogte te verstellen; van normale eettafel tot statafel. En dat onder een nieuwe naam: Vintable.

Demasko werd door Thomas Koopman en Jorno Masselink zo'n twee geleden jaar opgericht. Daarmee focussen zich voornamelijk op kantoren. "Het bedrijf loopt goed, met name zit-sta bureaus gaan als warme broodjes over de toonbank", zegt Thomas. "Een zit-sta bureau werkt voor werknemers prettig omdat ze zowel kunnen zitten als kunnen staan achter het bureau. Beter voor je bewegingsapparaat en voor je rug."
Binnenkort gaan de heren naast Demasko ook met Vintable de markt op. Veel mensen zagen namelijk de voordelen van een zit-sta bureau in. "Thuis wilden ze ook wel een tafel die in hoogte verstelbaar is", vervolgt Jorno . "Als mensen een feestje hebben, staan ze liever."

Daar hebben ze nu wat op gevonden. "We hebben een eettafel laten maken die in hoogte verstelbaar is. Ontbijten kun je bijvoorbeeld zittend, maar heb je een feestje dan kan de eettafel omhoog." De tafels hebben een industrieel onderstel en zijn via een wiel op de gewenste hoogte te draaien. "Binnen enkele seconden draai je de eettafel van zithoogte naar stahoogte."
Naast de zit-sta eettafels bieden de heren ook andere robuuste tafels aan. "Deze worden bij bedrijven vaak ingezet als vergadertafels, maar zijn ideaal om als eetkamertafel te gebruiken. Je kiest zelf je tafelblad, bijvoorbeeld een massief eiken tafelblad." Binnenkort wordt voor deze tafels een nieuwe naam gelanceerd: Vintable by Demasko gaan de eettafels heten.
De eettafels zijn te bewonderen in de nieuwe showroom in Tilligte aan de Beusemkolkweg 8. Daar kunnen klanten ook terecht voor kantoorinrichting en ergonomische oplossingen.

Meer informatie staat op de website www.vintable.nl

Meer berichten