Foto vlnr: Gijs Wesselink (Werkgroep Fietspad Manderveen), Henk-Jan Venema (gemeente Tubbergen), Ruud Horst (Dorpsraad Manderveen), Martijn Oosterik (Werkgroep Fietspad Manderveen).
Foto vlnr: Gijs Wesselink (Werkgroep Fietspad Manderveen), Henk-Jan Venema (gemeente Tubbergen), Ruud Horst (Dorpsraad Manderveen), Martijn Oosterik (Werkgroep Fietspad Manderveen). (Foto: )

'Fietspad Manderveen van iedereen'

Manderveen - Nu besloten is dat het fietspad langs de Manderveenseweg er komt, wordt er voortvarend te werk gegaan door inwoners van Manderveen en de gemeente.

Het eerste schetsonderwerp is inmiddels gemaakt en de Werkgroep Fietspad Manderveen en de gemeente nodigen iedereen uit om deze op 20 februari vanaf 20.30 uur in het Kulturhus van Manderveen te komen bekijken. De werkgroep: ''De gesprekken over het fietspad zijn zo'n 35 jaar geleden begonnen en misschien juist wel door die lange periode is het fietspad iets geworden waarbij het hele dorp en de gemeente betrokken zijn. De aanleg is dan ook een gezamenlijk project, waarbij inwoners en gemeente ieder op hun eigen manier hun steentje bijdragen.''

Meer berichten