Foto: Picasa

Misskandidaten aan de bak: wie wordt winnaar?

Oldenzaal/Deurningen - De finalisten van Miss Beauty en Miss Teen of Overijssel zijn bekend. Bij Hotel van der Valk in Hengelo vond onlangs de casting plaats.

Honderd schonen hadden zich aangemeld voor de missverkiezing. Uiteindelijk zijn er dertig dames geselecteerd door de jury, onder wie Yara Caunter uit Oldenzaal, Babette Peters uit Oldenzaal, Joyce Scholten uit Oldenzaal, Danthe Scholten uit Oldenzaal en Daneter Beke uit Deurningen. Op 21 mei strijden ze om de titels Miss Beauty en Miss Teen of Overijssel in het Theaterhotel in Almelo.

De provinciale organisatie van deze landelijke missverkiezing is met ingang van dit jaar in handen van Bjorn von Schomberg en Charina Bartels, in 2012 zelf Miss Overijssel. Hoofdsponsor is Trifora Sports & Health Club uit Enschede. De organisatie heeft verschillende sportdagen bij Trifora gepland, waarbij alle finalisten samen verschillende trainingen gaan volgen. Daarbij heeft Samanthika Ulfman, assistent clubmanager bij Trifora, dit jaar ook plaatsgenomen in de jury. "Toen Bjorn en Charina mij vroegen of Trifora dit jaar de hoofdsponsor wilde zijn, heb ik direct ja gezegd. Vorig jaar was Trifora al sponsor door onze locatie beschikbaar te stellen voor de catwalktrainingen en onze instructeurs sportdagen te laten verzorgen. Er was veel enthousiasme bij ons team, maar ook vanuit de organisatie en de finalisten zelf. Dat maakte de keuze makkelijk.''

Meer berichten